Beoordelingen 

643 commentaren van in totaal 643 beoordelingen
Service
Rika Dierkx (Nijmegen )
16-10-2019
10

Omdat ik al ruim 40 jaar op een heel prettige en deskundige wijze wordt geholpen, zelfs met mijn soms op technisch gebied domme vragen!

Service
Thea (Gennep)
16-10-2019
9

Vriendelijk gastvrij duidelijke kosten opgave

Service
Mevr. M Lamers
09-10-2019
10

Alles wat je verwacht van een top garage. Vriendelijk en deskundig personeel.

Service
Hans Kloosterman
09-10-2019
9

Goede service

Service
Smits (Cuijk)
09-10-2019
9

Zeer tevreden

Verkoop
Marijke Borger (Gassel)
03-10-2019
10

Er werd geluisterd naar mijn stress (kapotte auto waar ik voor werk van afhankelijk ben) en meegedacht voor een oplossing. Met weinig tot geen verstand van auto’s was het fijn om zorgen te delen en dat het snel en volledig werd opgepakt. Blije klant!

Verkoop
mevrouw K.Willems (Ottersum)
03-10-2019
9

Garage Oostendorp in Cuijk is een moderne, gezellige, gastvrije en professionele garage met vriendelijk en adequaat personeel.

Service
Twan Lamers (Wanroij)
03-10-2019
10

Goed geholpen en zich aan afspraak gehouden.

Service
Bert Zeggelaar (Haps)
26-09-2019
9

Goede luisterende en meedenkende medewerkers. Zo samen tot een voor mij goede oplossing gekomen. op de dag van reparatie kon ik niet wachten maar zou gebeld worden als de auto klaar was. Ondertussen een leenauto meegekregen van het garage bedrijf. Reparatie naar volle tevredenheid uitgevoerd en voor een goede prijs. Kortom alles zoals van tevoren was afgesproken.

Service
Gerard Janssen Lok
26-09-2019
9

goede service en klantvriendelijk personeel.

Service
Sjaak Martens (Grave)
26-09-2019
9

Alles was prima verzorgt en op tijd, geen klachten.

Service
Frans Giesbers. (Vianen/Cuijk)
24-09-2019
10

Als je daar komt wordt je altijd netjes ontvangen, en de koffie staat altijd klaar. Ook je vragen worden altijd serieus genomen.

Service
Teunissen. C.B. (Wijchen)
23-09-2019
10

Heb geen enkel punt waar ik negatief over ben.

Verkoop
Michel (Sint Hubert)
20-09-2019
9

Vriendelijk, eerlijk, lekkere koffie!

Service
Peter Konings (Boxmeer)
04-09-2019
7

Bij de aankoop zou de airco nog nagekeken moeten worden. Na ca 7 maanden bleek de airco leeg. Opnieuw gevuld op kosten van Oostendorp, keurig. Na 14 dagen op controle of alles goed was, nee dus een lekkage aan een o-ring. afspraak gemaakt om te repareren kosten waren dan voor mij!!!!! tijdens reparatie bleek niet de o-ring kapot maar een scheur in de verdamper kosten € 430,- zelf betalen. hoe goed was dan het nakijken van de airco bij mijn aankoop.

Service
D. Schijffelen (Boxmeer)
04-09-2019
8

Goede dealer en goede service en lekkere koffie.

Verkoop
Zwaan
30-08-2019
10

Super service

Service
Jos Peeters
23-08-2019
10

Alles was perfect geregeld. Het was die dag bloedheet en ik kreeg naast een flesje koud water zelfs een ijsje aangeboden. De onderhoudsbeurt was vlot afgewerkt en dat alles terwijl ik normaal bij de dealer in Nijmegen klant ben en alleen vanwege de drukte daar en mijn aankomende vakantie naar Kuijk was doorverwezen.

Service
ca ter beeke (weezenhof nijmegen)
21-08-2019
9

goede af spraken

Service
Henk Kuijpers (Grave)
02-08-2019
10

Altijd klantvriendelijk en zeergoede service

Service
Joost Timmer (Nijmegen )
24-07-2019
10

Perfect geholpen! Wat een topservice. Ik ga nergens anders meer heen! Bedankt monteurs en servicemedewerkers!

Verkoop
A. van der Burgt
23-07-2019
10

Oostendorp Auto Cuijk BV is een vriendelijke, klantgerichte garage met veel oog voor de wensen van haar klanten. Mijn vorige auto komt van deze garage en is al die jaren daar ook in onderhoud geweest. Alle reparaties zijn altijd snel en vakkundig uitgevoerd en daarom was de keuze voor deze garage bij de aankoop van een nieuwe auto ook vanzelfsprekend. Ik ben erg blij met mijn nieuwe Toyota.

Verkoop
Vicky (Nijmegen)
23-07-2019
10

Vriendelijk, goede service en fijne uitleg.

Verkoop
Fam van Gemert (Mill)
23-07-2019
9

We zijn heel netjes behandeld. We mochten meteen een proefrit maken en we zijn heel netjes geholpen door de medewerker van Oostendorp Cuijk. Het enige wat we niet wisten was dat er een alarmsysteem op de auto moest zitten voor de verzekering, dat was ons niet gemeld en daar kwamen we later achter toen we een verzekering gingen afsluiten.Pas terug geweest omdat me nog een paar dingen niet duidelijk waren. Er wordt meteen tijd vrij gemaakt. De medewerker is meegereden en heeft al mijn vragen heel duidelijk uitgelegd en beantwoord en mocht er nog een keer iets zijn, dan kan ik zo weer terug komen werd me gemeld. Onze ervaring met Oostendorp is heel goed!

Verkoop
I.C.Roos
23-07-2019
9

Goede en juiste informatie, correcte behandeling

Verkoop
Geert Engels (Wanroij)
23-07-2019
9

Alles goed verlopen.

Verkoop
Toon van den Bosch (Vianen)
23-07-2019
10

Deskundig en betrouwbaar bedrijf.

Verkoop
Adrie Megens
23-07-2019
9

denken met ons mee, correcte behandeling en zeer goede uitleg

Service
Ruut Westerbeek (Grave)
17-07-2019
7

Twee afspraken tegelijk gemaakt om tijd te besparen. Pas bij het ophalen hoor ik dat één opdracht niet vervuld kan worden omdat er een onderdeel ontbreekt. Dit had beter vooraf gecommuniceerd kunnen worden. Ze weten weat er moet gebeuren dus kunnen ze ook weten welke onderdelen daarvoor nodig zijn. Het betrof een terugroepactie.

Service
Joost Wolters (Mill)
21-06-2019
9

Prettige behandeling en vakkundige monteurs. Onderhoud op afspraak, uurtje wachten met koffie en met een goed onderhouden auto weer naar huis.

Service
Dhr. JMM Stiphout (Sint Anthonis)
21-06-2019
10

Geen opmerking en/of commentaar.Prima ontvangst en onderhoud.

Service
Jos Nas (Beers)
12-06-2019
8

Zie eerdere opmerking

Service
v Hooff (Grave)
07-06-2019
9

Goede service en kennis

Service
Noud Barten (Mill)
07-06-2019
9

Een 9 voor afhandeling probleem.

Service
Peter Jakobs, Meander Grondverwerving en Advies (Swolgen)
07-06-2019
9

Men wordt snel, vriendelijk en correcte geholpen en te woord gestaan. zaken worden vooraf goed besproken en afwijkingen worden in overleg opgelost.

Service
Louis Duijckaerts
07-06-2019
8

deskundig personeel.

Service
Pieter j jansen (Boxmeer)
05-06-2019
7

Klant behandelen als klant blijft voor velen moeilijk

Service
Aloys Thijssen (Wanroij)
31-05-2019
9

Ik ben zeer tevreden over de Toyota yaris hybride, een fijne auto die me niet in de steek laat.Een keer noodhulp nodig gehad, verliep ook perfect.

Service
JW van Dreumel (Escharen)
31-05-2019
10

Omdat ik helemaal tevreden ben over garage Oostendorp in cuyk

Service
W.Ebbers (Cuijk)
22-05-2019
9

Correct en netjes geholpen.Jammer dat de kaart update niet met een grote beurt wordt gedaan.Hiervoor moet men extra betalen terwijl verschillende automerken dit wel gratis verzorgen.Hier kan de dealer niets aan doen maar wel Toyota Nederland .

Service
F van Diepenbeek (Langenboom)
16-05-2019
9

Komt afspraken goed na. Hebben een vakkundig team. Auto is keurig schoon afgeleverd.

Service
Marianne Simons Claasen (Nijmegen)
08-05-2019
9

Omdat je er prettig behandeld wordt.

Service
Dhr.M.F.B.Hermeling (Cuijk)
30-04-2019
8

klantvriendelijk en nemen de tijd voor je.

Service
Wiel van Daal (Haps)
24-04-2019
9

Zou eigenlijk een 10 moeten zijn, maar ik vind dat een banenwissel tijdens een onderhoudsbeurt goedkopen zou moeten zijn. alles is wel perfect uitgevoerd daarom toch een 9

Service
Jan peeters (Overloon)
18-04-2019
10

Altijd goed en vriendelijk uit leg over alles wat het kost.

Service
AJLLamers (Wanroij)
10-04-2019
10

Klant vriendelijk en goede service.

Service
Petrus J.H. van Rossum (Berg en Dal)
10-04-2019
9

Na een klant te zijn geweest over tientallen jaren bij Oostendorp Cuyk BV evenals de voorgangers zeer goed bevallen.

Service
Jan Kusters
14-02-2019
9

Zeer klantvriendelijk en snelle hulp bij een storing en een luisterend oor.

Service
M.A.J.van Dijk van Unen (Malden,)
01-02-2019
8

Een 8 is goed.

Service
Dhr. Panjer (Arnhem)
09-01-2019
10

Zeer klantvriendelijke service en behandeling, vakkundige reparaties en goede leenauto erbij.

Verkoop
Mevr. Leenders (Nijmegen)
09-01-2019
8

Prima dealer, vlotte service.

Service
Basten.Theo (Cuijk)
04-01-2019
8

Ben zeer tevreden over de gang van zaken daar en ben altijd tevreden de deur uitgegaan.

Service
John van der Sommen (Genneo)
04-01-2019
10

Vriendelijk personeel, met vakkundig onderhoud. Je wordt tijdig ingelicht over eventuele extra kosten, met daarbij een rieele kosten inschatting. Zeker bij mijn al wat oudere Toyota Corolla met 145.000 op de teller. Tussen de beurten, loopt de auto probleemloos en dat is tenslotte datgene wat je als gebruiker wilt. Van A naar B zonder gedoe, of het nu dag, nacht of vrieskoud is.

Verkoop
Eugénie Westrik (Wijchen)
03-01-2019
10

Het is een uitstekende dealer waar je goed wordt voorgelicht; je krijgt alle aandacht en voelt je als klant zeer serieus genomen.De gesprekken vinden plaats in een prettige sfeer.De offertes zijn transparant.

Service
Marcel de Veer
19-12-2018
9

Geheel qua uitstraling en klantvriendelijkheid

Service
Dhr. N. Barten
14-12-2018
7

Ik ben niet tevreden dat ze mij niet gebeld hebben dat de auto klaar stond, ze hadden me dat beloofd ik moest zelf weer bellen of de auto klaar was.

Service
Mevrouw A Janssen Lok (Grave)
14-12-2018
9

Zeer goed, door vriendelijke mensen geholpen, kopje koffie.

Service
Leo Klaassens (Cuijk)
13-12-2018
10

Ik ben zeer tevreden over de klantvriendelijke benadering en het uitgevoerde onderhoud van Oostendorp Auto Cuijk B.V.Mijn ervaringen bij de vestiging Uden was ook zeer goed en de service wordt in Cuijk voortgezet. Mijn complimenten!

Service
Hr. A.P.A. Suijkerbuijk (Mook)
07-12-2018
8

Het is in Cuijk altijd prima in orde.

Service
Piet van den Berg
07-12-2018
10

Al jaren Toyota rijder t.w. vanaf 1972 voorheen bij gebr. van den Bosch en na overname bij Oostendorp Auto Cuijk al die jaren zich thuis gevoeld bij deze vakbekwame en vriendelijke medewerkers. Bij gebr. van den Bosch was altijd een goed gevoel en dat is bij Oostendorp Auto Cuijk bv gebleven vandaar de welverdiende 10.

Service
Dhr. G.Langhout (Nijmegen)
05-12-2018
8

Een acht geeft mijn tevredenheid weer. Omdat Oostendorp nu oook in Nijmegen zit heb ik de neiging voor mijn gemak naar Nijmegen te gaan.

Service
mh VERGEEST VAN DER Donck (cuijk)
05-12-2018
9

DE GARAGE HIELP DIRECT MET PECH, OOK AL KENDE ZIJ MIJ NIET.

Service
Weemen A.J. (Nijmegen)
30-11-2018
9

De garage heeft alles wat ik verlang en is zeer correct in alles wat zij moeten doen, dus een tevreden klant.

Service
Theo Peters (Sambeek)
27-11-2018
8

Goede informatie vooraf. M.i. perfect afgewerkt. Prettige contacten.

Service
David (Boxmeer)
27-11-2018
7

Kon meteen terecht voor het vervangen van de startaccu van mijn Prius. Aanvankelijk was een leenauto niet beschikbaar maar werd wel geregeld. Alleen jammer van de vette vingers op de kofferbak bekleding na het vervangen van de accu. Daar mag in het vervolg op gelet worden.

Service
MJPH Siebers (Cuijk)
23-11-2018
10

Eerlijke en betrouwbare dealer.

Service
Rouwet juridisch advies (Beers)
23-11-2018
9

accuraat, goed vakmanschap

Service
john floore (cuijk)
23-11-2018
10

Deskundig personeel, goede kwaliteit en vriendelijk mensen bij Toyota Cuijk

Service
Mevr. van Heeswijk (Uden)
14-11-2018
9

Goede service/afhandeling.

Service
Jan Broeders (Cuijk)
09-11-2018
10

Het is prettig om persoonlijk te worden begroet. Het personeel kent zijn klanten. Het onderhoud wordt prima uitgevoerd. Bovendien kan men als klant snel en zonder extra kosten terecht als zich onverwachts iets voordoet, zoals plotseling lagere bandenspanning, een radio die even niet werkt, of een lamp die aan vervanging toe is.

Service
Kempen (Grave)
09-11-2018
9

Erg klantvriendelijk. Je weet waar je aan toe bent. Prettige sfeer.

Service
J.A.P.M VAN Bavel (Sint Anthonis)
02-11-2018
10

Super merk Toyota, vriendelijke mensen, deskundig geholpen, nette garage.

Service
H.C
29-10-2018
10

Goed

Verkoop
Janine (Haps)
29-10-2018
9

Goede service

Service
Wilm (Boxmeer)
29-10-2018
6

De test op het hybride systeem is niet uitgevoerd door een computer storing, de kosten van bijna €300 voor een 15 000 km beurt vind ik veel.

Service
Leon Le Guen
29-10-2018
7

Goede service maar niet bovengemiddeld. Toyota schept nu eenmaal hoge verwachtingen tov andere merken. Voorbeeld: Wachttijd voor beurt globaal aangegeven "ongeveer 1,5 uur". Dat zou nauwkeuriger kunnen voor een eerste kleine standaard beurt van een nieuwe auto.

Service
Hans Kloosterman (Boxmeer)
29-10-2018
10

Goede service en vriendelijke receptie.

Service
Philmi van Boxtel (Ravenstein.)
19-10-2018
8

vriendelijke ontvangst en men hield zich aan de afspraken. Het duurde precies zolang als was voorspeld.

Service
Henk vd Besselaar (Haps)
17-10-2018
7

Meestal goed behandeld echter laatste keer niet . Dingen op de factuur die niet konden zoals controle airco die er niet in zit.

Service
Frans Giesbers. (Vianen/Cuijk)
17-10-2018
10

Je kunt er altijd goed terecht voor vragen e.d. je wordt altijd vriendelijk ter woord gestaan.

Service
Dhr Lamers (Wanroij)
11-10-2018
9

Het was goed maar kan altijd beter.

Service
J.Helmond
11-10-2018
9

Ben tot heden altijd juist en goed geholpen.

Service
mevr A.J. de Bie (Nijmegen)
08-10-2018
10

Wordt altijd vriendelijk geholpen. Er wordt altijd gezocht naar de meest praktische en voordeligste oplossing.

Service
Willy v.d. Akker (Cuijk)
05-10-2018
9

Dit is mijn zevende Toyota en nooit stilgestaan ben begonnen met een Toyota Crown stationwagon

Service
W.C.Emons (St Hubert)
26-09-2018
10

Ik kom er al ruim 14 jaar en ben altijd heel goed behandelt daarom een 10.

Service
Jan Kuenen (Cuijk)
25-09-2018
10

Balie en werkplaats medewerkers denken met de klant mee, om de reparatie en/of onderhoud goed en betaalbaar uit te voeren.

Service
Pam Gommers (Milsbeek)
21-09-2018
10

Een goede Reclame Op het internet waar men kan zoeken

Service
Martin van Dinteren (Wijchen)
21-09-2018
10

Het is een betrouwbaar en vriendelijk bedrijf.

Service
Jos Wetzel (Boxmeer)
13-09-2018
9

Komen altijd na wat er afgesproken is .Accurate mensen aan de balie, weten je vragen te beantwoorden. Vriendelijkheid in de benadering.

Service
C.B. Teunissen (Wijchen)
29-08-2018
10

Ben zeer tevreden .Afspraken correct uitgevoerd.

Service
Marianne Simons Claasen (Nijmegen)
29-08-2018
9

zijn klant vriendelijk. ik heb nu het geluk gehad dat ze de auto hebben gewassen daar had ik om gevraagt. want de gemeente had de straat waar ik woon schoon gespoten en mijn auto zag er niet uit, dat hebben ze mooi schoon gemaakt bij aflevering van een grote beurt, wat anders niet gebeurt!

Service
Gerrit v.d.Wiel
22-08-2018
9

Wordt bediend en geholpen zoals het hoort

Service
Danielle Everts
22-08-2018
10

Al jaren hele goede ervaringen. Heel flexibel en kundig.

Service
Dhr v Dijk
13-08-2018
8

Ik geef een 8 omdat er meer moet gebeuren voor een hoger cijfer.Ik zou willen dat mijn auto er schoner was .Dat je kon zien dat hij uitgezogen was en dat hij even door de wasstraat was geweest.Dat ze werkelijk iets aan de airco hebben gedaan en er niet alleen maar naar hebben gekeken. Ik heb het niet aangegeven dat hij stonk van tevoren .Maar op de rekening stond dat ze er naar hebben gekeken, het was in orde zijden ze.Ik heb nieuwe rubber matten gekocht en de oude niet terug gekregen, daar Is niets over gezegd of aan mij gevraagd.Ik nam aan aan dat ze achterin lagen, ik heb dat niet gecontroleerd en kwam er later achter.Als ik dat zo lees vind ik een 8 wel wat aan de hoge kant.

Service
v Hooff (Grave)
08-08-2018
9

Hebben mij serieus genomen en de klacht na behoren afgewerkt.

Service
Paul Kater (Cuijk)
08-08-2018
10

Perfecte service en bijzonder klantvriendelijk

Verkoop
Marian Kroeskop-Schreven (Berg en Dal)
07-08-2018
10

Luisterend oor, bereid zelf onderzoek te doen naar klachten en deze ook goed te verwoorden. Zoekend naar juiste oplossing , snel efficiënt en vriendelijk. goede kennis van zaken!!

Service
Dhr Kuijpers (Grave)
02-08-2018
10

Vriendelijk netjes geholpen als je iets aan je auto hebt kun je gelijk komen En zeer goede uitleg

Service
v.d. Berg (Cuijk)
01-08-2018
10

Je wordt vriendelijk ontvangen, het voelt er als “thuis” personeel is niet opdringerig en ik heb niet het gevoel dat ik opgelicht word.

Service
J. Graat (Cuijk)
01-08-2018
9

Ik ben heel tevreden over Oostendorp in Cuijk

Service
Marja Gorter
01-08-2018
10

Zijn zeer vriendelijk en behulpzaam auto’s worden goed afgeleverd nooit geen klachten

Service
B Klamer (Nijmegen.)
26-07-2018
8

De persoon aan de receptie is zoals hij is en ik denk dat deze moeilijk een andere houding kan aannemen. Gelukkig zijn daar ookpersonen die ik een cijfer boven de 10 zou geven. Ontvang hier bij mijn hartelijk groet.

Verkoop
V. Heije (Malden)
25-07-2018
9

Geven vertrouwen, zijn klantgericht, doen wat ze beloven.

Service
A.P.Pauwels (Malden)
13-07-2018
8

Vriendelijk personeel. Wordt goed geholpen.

Service
PH Driessen (Oploo)
12-07-2018
8

vriendelijk mensen, leggen goed uit.

Service
Jan Kuenen (Cuijk)
11-07-2018
9

Denken met de klant mee.

Service
M C Rossen (Wijchen)
11-07-2018
10

een grote beurt laten doen en toen bleek dat sommige onderdelen niet vervangen hoefden te worden werd dat ook niet gedaan en werden de onderdelen ook NIET IN REKENING gfebracht.Waar vind je zoiets nog tegenwoordig

Service
Hans Lieverdink (Nijmegen)
11-07-2018
10

zeer prettige ontvangst, duidelijke uitleg over wat er gaat gebeuren, prijsopgave gekregen, er wordt netjes overlegd als er iets extras zou moeten gebeuren, ik heb een nette leenauto meegekregen, Super!

Verkoop
jo Roelofs (Grave)
10-07-2018
9

Prettig zakelijk

Service
Gerard Roosenboom (Gennep)
09-07-2018
10

Deze vestiging werkt met vriendelijke en ter zake kundige medewerkers. Ik blijf er ook in de toekomst graag komen.

Service
Kees (C.W.P.M.)Blom
09-07-2018
9

Prima Toyota dealer. Vriendelijke en deskundige medewerkers. Receptie en showroom zien er schoon en gastvrij uit. Service uitstekend.

Service
Ronald Peters (Cuijk)
26-06-2018
10

Klantvriendelijk, meedenkend en oplossingsgericht

Verkoop
J.M.J.G. (Jos) Nas (Beers)
20-06-2018
8

Klantvriendelijkheid en correctEen 8 is een heel mooi cijferDaar was ik vroeger op school heel blij mee :-)

Service
Caenen (Malden)
20-06-2018
8

Ze werken goed

Service
Riek Thelosen
15-06-2018
9

Klantvriendelijk en betrouwbaar.

Service
Dhr B Engelen
13-06-2018
9

Gewoon een goede garage,netjes geholpen .Alleen een keer de lectuur op de koffie tafel vernieuwen .????

Service
M. Doensen (Purmerend)
13-06-2018
10

Uitstekende service door supervriendelijk en kundig personeel.

Service
R.F.J. Kuijpers (Cuijk)
07-06-2018
10

als voren reeds doorgegeven

Service
A. Lagarde
06-06-2018
9

Vriendelijk personeel, goede service, afspraken worden nagekomen, in voorkomend geval goede voorlichting en goede koffie!

Service
Thijs van Haren (Arnhem)
06-06-2018
9

Werd prima geholpen. De reparatie viel duurder uit dan ik kon betalen. Had mijn Toyota net een jaar en wat er gerapareerd moest worden viel buiten de garantie. Om de tafel gezeten en naar een oplossing gezocht. Kreeg wat korting en de reparatie kosten vielen daardoor gelukkig mee.

Service
hr. w.b. van de bult (grave)
30-05-2018
9

prima garage, vriendelijk te woord gestaan

Verkoop
Dhr.L. Duijckaerts (Mill)
30-05-2018
10

Een TOP Bedrijf

Service
Joep van dreumel (Escharen)
30-05-2018
9

Men wordt vriendelijk te woord gestaan en netjes en correct geholpen.

Service
Dhr Jansen
29-05-2018
6

Onderhouds checklist niet volledig ingevuld, asbak niet schoon, input van klant niet gewaardeerd.

Service
Hr W.Ebbers (Cuijk)
29-05-2018
10

Goede service. Klant vriendelijk. Duidelijke tekst en uitleg.

Service
J.P. Groenen (Malden)
28-05-2018
9

Het een nette garage, je word er goed en eerlijk behandeld.

Verkoop
Willem van Est (Geldermalsen)
23-05-2018
10

CUIJK - Oostendorp Auto Cuijk B.V. is een dealer die meedenken en helpen van de klant hoog in het vaandel heeft en dit ook werkelijk waar maakt. Hulde

Service
J peeters (Overloon)
23-05-2018
10

Oké is goed en vriendelijk uit leg over alles

Service
Mevr van ingen (Nijmegen)
17-05-2018
10

Is gewoon super ze zijn altijd behulp zijn.doen ze niet overal.

Service
mevr gerrits
17-05-2018
9

jammer dat vanaf januari de prijzen/ aanpassingen zijn veranderd....waar weinig personeel nog bewust van zijn....zo heb ik van te voren uden zelf gebeld!! die wisten er ook weinig van.......dan praat ik over budget, etc etc

Verkoop
Mevr hurkens (Escharen)
16-05-2018
10

Héle fijne service!

Verkoop
Hans Stiphout (Sint Anthonis)
16-05-2018
9

Theoretisch een 9 en praktisch een 10. je dient jezelf altijd te willen verbeteren. Men moet altijd streven naar een hoger cijfer en een uitdaging houden.

Service
Mevr. Van Zuilen (Cuijk)
16-05-2018
8

Ik ben tevreden over werkzaamheden en vriendelijkheid personeel

Service
Dhr. A. de Groot (Nijmegen)
14-05-2018
10

Nou het zit hem in de hele de gehele uitstraling van ontvangst en afhandeling.

Service
Els van workum (Nijmegen)
09-05-2018
10

Een vriendelijk behulpzame garage

Service
Fam. S. Meijer (Cuijk)
09-05-2018
10

Uitstekende eerlijke en betrouwbare service en erg vriendelijke medewerkers.

Service
Thea Ritchie (Grave)
09-05-2018
9

goede service, nette afhandeling

Service
Mw. Lely-Pouwels
04-05-2018
8

Vriendelijk, prima service, staan voor je klaar!!

Service
Maria Rutten (Cuijk)
02-05-2018
9

Prettige mensen alles prima in orde

Service
Rob Linders (Nijmegen)
02-05-2018
9

goede service en aardig personeel

Service
T. van Roij-Noij
02-05-2018
10

Correcte en vriendelijk behandeling

Service
Wiel van Daal (Haps)
02-05-2018
10

Snelle en uitstekende service. Afspraken worden goed en op tijd nagekomen. Ben erg blij hier klant te zijn.

Service
Ben Jeuken (Nijmegen)
02-05-2018
9

Kom hier al vele jaren. Alles verloopt meestal goed en snel. Prettig personeel.

Service
ML School (Mill)
02-05-2018
9

tevreden

Verkoop
J.A. Slaghekke (Cuijk)
25-04-2018
9

Ik ben voortreffelijk behandeld en de showroom ziet er ook netjes uit.

Service
Philmi van Boxtel (Ravenstein)
25-04-2018
8

goed telefonisch bereikbaar. Keurige afspraak waarin alles klopt. Nette ontvangst . Leenauto paraat. Auto tijdig klaar. Duidelijke rekening.

Service
Wim Zegers (Boxmeer)
20-04-2018
10

Ik ben hier prima behandeld maar voor mij is het tochde Brabantse vriendelijkheid waarom ik besloten heb over te stappen van de vestiging van deze dealer.

Service
Etty Pot (Nijmegen)
18-04-2018
9

Heb een 9 gegeven omdat mijn auto en ik altijd goed en vriendelijk behandeld worden.Waarom geen 10 ? Niemand is volmaakt !!!

Service
T.Dekker (Well)
18-04-2018
9

Ga zo door. Ben altijd keurig geholpen vandaar.

Service
Ton Kempen (Cuijk )
18-04-2018
9

We worden altijd netjes en beleefd te woord gestaan.Er is ook altijd wel even tijd voor een kopje koffie en een praatje.

Service
Marian en Bart Kroeskop-Schreven (Berg en Dal)
11-04-2018
10

Ik heb de mensen van zowel de werkplaats, verkoop en administratie als zeer behulpzaam, vriendelijk maar vooral als beschaafd ervaren. Bij vragen volgt altijd uitleg of het wordt opgezocht. Daarnaast is de wachtruimte plezierig en de koffie lekker. Toilet is schoon, ook niet onbelangrijk!!

Service
Joop Heger
04-04-2018
9

Een betrouwbare garage met vriendelijk personeel.

Service
d.j. de jong (nijmegen)
29-03-2018
9

prettig om heen te gaan. heeft "dorps" karakter behouden.

Service
Piet J H van Rossum (Berg en Dal)
28-03-2018
10

Het is een kwestie van vertrouwen.

Service
H.C.Speelman-Sloof (Geertruidenberg)
27-03-2018
9

Vriendelijk,behulpzaam. Gastvrij

Service
Piet van den Berg (Grave)
26-03-2018
10

Zoals al eerder vermeld goed en betrouwbaar

Service
mieke van Megen Sustrunck (Nijmegen)
23-03-2018
10

ben al jaren klant en zeer tevreden met advies ,reparatie zeer goede service.Eigenlijk word je een beetje familie.

Service
Dhr. H. Vogels
14-03-2018
10

Een uiterst betrouwbare garage met bijzonder vriendelijk personeel.

Service
M kempen (Grave )
14-03-2018
9

Goede service. Snel klantvriendelijk en transparant

Service
Dhr T.Yih (Grave)
14-03-2018
9

Zeer tevreden over zowel de uitvoering als de receptie en receptie/wachtruimte.Ik geef een 9 omdat ik nooit een 10 geef en een 9 voor mij de hoogste waarderingscijfer is.

Service
P. Van den Bosch - Wolters
07-03-2018
10

Omdat ik een tevreden klant ben.

Service
A. Plant (Cuijk)
02-03-2018
10

Goede service, correcte prijsopgave en geen onverwachte kosten.

Service
Dhr. Arts
23-02-2018
9

duidelijk, vriendelijk en volgens afspraak wordt gewerkt.

Service
Rika Dierkx (Nijmegen)
21-02-2018
9

prima service, correcte afhandeling

Service
Joke Kremers van Raaij (Bemmel)
19-02-2018
9

Al jaaaaaren met volle tevredenheid klant !!Zowel voor de aankoop van auto's of onderhoud, schadeherstel !!Het team die Oostendorp vertegenwoordigd, de klant voelt zich écht koning !!

Service
Mevr. T. Smals (milsbeek)
13-02-2018
8

prettige garage waar het goed toeven isklant vriendelijkgoede uitleg over de reparatie

Service
Coenen
25-01-2018
9

Goede service, klantgerichtheid en communicatie. Vriendelijke en behulpzame baliemedewerk(st)ers. Heldere prijsopgave vooraf, geen verrassingen achteraf.

Service
Nico van Bakel (Zeeland)
24-01-2018
9

zeer klant gericht en correct in afspraken.

Service
Bert Zeggelaar (Haps)
24-01-2018
10

Deze Autodealer is wat mij betreft zo betrouwbaar als een Toyota auto.Met mijn auto {Toyota Corolla) die ik 2e hands kocht toen die 5 jaar oud was, rijdt ik nu al 12 jaar. Met deze auto kwam ik normaliter maar 1 x per jaar bij de Toyota garage

Service
C.M. van der Munnik
17-01-2018
9

Prettige ruimte, vriendelijke ontvangst, goede service.

Service
harrie theunissen (oeffelt)
17-01-2018
8

ze zijn zeer vriendelijk en leveren goed werk.

Service
Anoniem
10-01-2018
10

betrouwbaar en vriendelijk personeel

Service
Jan Kuenen (Cuijk)
10-01-2018
10

Ik ben al jaren klant bij deze garage, met twee auto's. Ze bespreken alles met je en zoeken voor een gepast oplossing, als dat nodig is. Ik heb ook een goede band met de monteurs, en we denken samen na over een ingewikkelde reparatie. En help desnoods een handje mee. Dat kon ik van mijn eerder BMW garage niet zeggen.Bij Oostendorp trekken ze je ook niet het vel over de oren.

Service
Mevr. van Beek (Heumen)
28-12-2017
9

afspraken nakomen, en duidelijkheid over te verwachten kosten/reparatie.

Service
Anoniem
27-12-2017
10

Vriendelijke behandeling en vakkundige medewerkers, zowel het balipersoneel als de monteurs.

Service
Anoniem
20-12-2017
9

Vriendelijk en vakkundig personeel.

Service
Anoniem
20-12-2017
10

Ik heb mijn eerste Toyota in 1993 bij de gebr Van Den Bosch gekocht. Hier was ik met alle service zeer tevreden over. Later is deze Garage door Oostendorp Auto Cuijk B.V overgenomen al die tijd ben ik Toyota trouw gebleven alsook de garage Oostendorp. Ik kom nog dezelfde vakmensen tegen als in 1993. Chapeau

Service
Hein van Lieverloo (Malden)
14-12-2017
10

Als je een afspraak voor een beurt maakt bij de receptie dan wordt je correct en vriendelijk geholpen. Je krijgt koffie en er ligt voldoende te lezen. Je hebt er vertrouwen in dat de extra nodige werkzaamheden ook inderdaad nodig zijn. Ondanks dat ik probeer de auto netjes af te leveren, kom je er achter dat de auto nog beter is schoongemaakt. Als je tussendoor problemen met de auto hebt wordt er meteen naar gekeken. Kortom een geweldige service.

Service
W. van Kuilenburg (Boxmeer)
13-12-2017
10

vriendelijk en correct. alle lof

Service
Leo Klaassens (Cuijk)
07-12-2017
10

Ik ben al vele jaren klant en ben zeer blij met de betrouwbaarheid van Toyota en de klantvriendelijke/persoonlijke en deskundige benadering van het gehele personeel!

Service
Henk Keijzers
07-12-2017
10

correct en vriendelijk geholpen, en een goede service

Service
Anoniem
06-12-2017
9

Fijne garage waar je goed wordt geholpen.

Service
Martien Lange (Cuijk)
06-12-2017
10

Omdat in één woord de ervaring en de service TOP zijn.

Service
Olaf Lamers (Cuijk)
23-11-2017
10

Ik werd op een vriendelijke wijze te woord gestaan. De afspraken en toezegging die werden gedaan kwam men na.

Service
Derks theo (Malden)
22-11-2017
9

Prima afspraken en vakmensen.

Service
Anoniem
22-11-2017
9

Vriendelijk

Service
Harrie de Bruijn (Oeffelt)
15-11-2017
9

Vriendelijke ontvangst door de receptie. Chef werkplaats geeft duidelijke uitleg over werkzaamheden en over de prijs. Auto zeer mooi gewassen na de beurt in ontvangst genomen. Compliment voor dit bedrijf.

Service
Anoniem
10-11-2017
8

Snel geholpen en goede kwaliteit geleverd!

Service
Anoniem
08-11-2017
5

De afspraak is niet verplaatst zoals we direct na het maken van de oorspronkelijke afspraak hadden verzocht. Gelukkig kon die toch nog wel uitgevoerd worden en hoefden we niet op een andere dag terug te komen. De zeer hinderlijke piep bij het achteruitrijden, waar we tot twee keer toe om hebben moeten vragen en als aantekening op het formulier stond, is niet uitgezet.

Service
Anoniem
01-11-2017
9

Warme ontvangst

Service
Anoniem
25-10-2017
9

Niets negatief

Service
H.R. Knoppers (Nijmegen)
25-10-2017
10

Doen wat ze beloven, zijn vriendelijk en correct. En de koffie is uitstekend.

Service
J.A.P.M van Bavel (Sint Anthonis )
25-10-2017
10

We zijn erg tevreden over Oostendorp Auto Cuijk, we ruilden onze Verso van 6 jaar oud bij hen in, en zijn erg tevreden onver de nieuwe Toyota, én ook over de garage.Deze hybride rijdt gewoonweg super, het is natuurlijk ook fijn voor een garage om goede auto's te verkopen.Oostendorp Cuijk is oké.

Service
F.Giesbers (Vianen/Cuijk)
23-10-2017
10

Ik vind het een geweldige garage met zeer vriendelijk personeel

Service
Cok en Joke Kremers van Raaij (Bemmel)
23-10-2017
10

Vanaf het eerste moment dat wij een Toyota kochten in Cuijk zijn wij zeer tevreden !Ten eerste over de auto naar keuze, maar ook over het onderhoud-afspraken- behandeling !Als het in de wereld zo'n organisatie was, waren we er helemaal uit !!!!

Service
Peter van Asten (Oeffelt)
18-10-2017
8

Levert goed en correct werk overeenkomstig de afspraken

Service
Anoniem
18-10-2017
9

Service is goed.alleen soms telefonisch niet echt goed bereikbaar ,vooral als je doorverbonden moet worden!

Service
Anoniem
18-10-2017
9

Oostendorp Cuijk heeft deskundige monteurs, vriendelijk baliemedewerkers. Vragen kunnen altijd gesteld worden, je krijgt eerlijk advies. Dat is niet altijd prettig om te horen, maar wel fijn om rekening mee te houden wat betreft het onderhoud van mijn Toyota. ik ben erg tevreden over de service die Oostendorp Cuijk levert.

Service
Gerrie Hendriks (Sambeek)
18-10-2017
9

Wij komen ruim 40 jaar in deze garage ( voor heen van de bosch

Verkoop
Anoniem
13-10-2017
9

duidelijk en komt betrouwbaar over .

Verkoop
Jan Verloop (Made)
04-10-2017
10

Alles was heel goed. Uitmuntend.

Service
Willy Busser (Grave)
20-09-2017
10

gedane afspraak naar volle tevredenheid uitgevoerd

Service
Anoniem
14-09-2017
10

Gewoon goede service en vriendelijk personeel.

Service
Anoniem
13-09-2017
9

Prettige en duidelijke behandeling aan de telefooon en op het bedrijf (receptie).Ook de werkplaats had alles prima voor elkaar bij aflevering na beurt.

Service
Anoniem
07-09-2017
8

Het personeel is correct en m.i. kundig, de behandeling is prettig en mijn auto loopt daarna goed.Meer kan ik niet toelichten

Verkoop
Anoniem
06-09-2017
9

Er is correcte persoonlijke benadering. Er wordt volledige informatie verstrekt, waarbij de voor- en nadelen van de verschillende autotypen (wij twijfelden tussen een Yaris en Auris) goed werden vermeld en uitdrukkelijk werden toegelicht aan ons wensenpakket.

Service
Anoniem
06-09-2017
9

prettige en goede service

Verkoop
Mevr. M. Doorman
01-09-2017
9

Deskundige en vriendelijke medewerkers die een goed advies geven.

Service
Anoniem
31-08-2017
8

Goed geholpen door vriendelijke medewerster

Service
dhr. Verwijst
23-08-2017
9

Prima geholpen door personeel. gaf vertrouwen in kundigheid. de extra's zoals de "auto pechpas" en vippas waren top. ook antenne was gratis vervangen en auto was gewassen.

Verkoop
J. van Haaren (Mook)
16-08-2017
9

Ben uiterst tevreden over Autobedrijf Oostendorp Cuijk.

Service
Anoniem
16-08-2017
9

Vriendelijk en vakkundig personeel!Goede service en afspraken worden nagekomen...

Verkoop
Jan Graat (Cuijk)
08-08-2017
9

Prettig en wordt altijd een kopje koffie aangeboden

Verkoop
H.j kuijpers (Grave)
02-08-2017
10

Zeer goed envriendelijk geholpen en goede uitleg over de auto

Verkoop
Anoniem
02-08-2017
8

Goede serves, vriendelijk,wordt goed geholpen. Geen klachten

Verkoop
Mevr. E. van der Lubbe (Groesbeek)
27-07-2017
10

Zeer goede advisering en prettige behandeling. De klant is hier koning !

Service
Anoniem
26-07-2017
10

Toen ik mijn auto nog niet in onderhoud had bij de Toyota dealer in Cuijk (maar nog in mijn vorige woonplaats bij een garage, 45 km verderop), hebben ze direct tijd voor mij vrij gemaakt toen ik met een lekke band aan kwam en nog door moest naar mijn werk voor een training. Het was een stressvol begin van een belangrijke werkdag voor mij. Bij de receptie ben ik toen zo warm ontvangen en aardig geholpen! Zowel mijn auto als ik waren in goede handen ;-). Nadat mijn auto gerepareerd was, ging ik vol energie opnieuw op weg naar mijn werk. Door deze vakkundige, snelle en vriendelijke eerste indruk, ben ik overgestapt en heb ik mijn auto voor onderhoud ondergebracht bij de Toyota dealer.

Service
Anoniem
24-07-2017
9

Alles is goed verlopen zelfs nog een leenauto gekregen

Service
Dhr Arts
24-07-2017
9

Eerlijk en goed.nemen je klacht serieus en denken met je mee.

Service
Anoniem
18-07-2017
10

klantvriendelijk en duidelijk naar klanten toe. we mochten tijdens het wachten zelfs met een nieuwe auto een proefrit maken.

Verkoop
Anoniem
13-07-2017
10

Vriendelijk,behulpzaam, duidelijk

Service
Anoniem
13-07-2017
9

goede service vriendelijke medewerkers

Service
Dhr. M. C. Rossen (Wijchen)
13-07-2017
10

Vriendelijke mensen die duidelijk begaan zijn met de klanten en alles in het werk stellen om die tevreden en met een gerust hart weer naar huis te laten gaan na de reparatie of het onderhoud

Service
Anoniem
12-07-2017
10

Voldoet aan al mijn wensen/verwachtingen. Prettig personeel en prima service.

Service
H.M. van der Locht (Cuijk)
30-06-2017
9

omdat ze dat verdienen

Service
Anoniem
30-06-2017
8

Bij Oostendorp auto Cuijk bv wordt je vriendelijk te woord gestaan en geeft snelle service.

Verkoop
Anoniem
30-06-2017
10

Professionele dealer waar je persoonlijk wordt ontvangen. Geen gladde verkoper maar een prettige verkoper om zaken mee te doen. Alle afspraken zijn nagekomen, dat vind ik zeer belangrijk.

Verkoop
Riek Thelosen (Nijmegen)
27-06-2017
10

Prettige garage ,met een persoonlijke benadering.Deskundig personeel en komt zeer betrouwbaar over.Wij zijn al jaren een tevreden klant. Met Dank.

Service
Anoniem
22-06-2017
10

Als er dan toch ooit een probleem is met een van onze toyota's is, dan word dit netjes snel en vakkundig opgelost. Twee tevreden toyota rijders.

Service
Gerard Roosenboom (Gennep)
21-06-2017
10

Al jaren de dealer die vriendelijk, kundig en snel het onderhoud aan mijn auto verzorgt.

Service
Anoniem
20-06-2017
10

Goede ontvangst en service

Service
Anoniem
15-06-2017
8

Maakt altijd goede afspraken die ze ook nakomen.

Service
Anoniem
12-06-2017
9

je word altijd goed geholpen.

Verkoop
Anoniem
07-06-2017
9

Goede service, klantvriendelijk, meedenkend.

Verkoop
Dhr:W.Ebbers (Cuijk)
07-06-2017
10

Klantvriendelijk, correcte uitleg bij de aankoop, zeer goede inruilwaarde oude auto, duidelijke offerte, juiste uitleg bij het ophalen van de nieuwe auto, zeer goede service.

Verkoop
Anoniem
06-06-2017
10

Er is heel goed naar mij geluisterd, ik had een paar items die voor mij cruciaal waren en voor de rest wilde ik vooral niets doen: niet kiezen, niet uitzoeken. Er werd mij een auto aangeboden die mijn stoutste verwachting overtrof , alles werd voor mij geregeld! Ik hoefde alleen nog maar te betalen en weg te rijden. Ik werd bij het ophalen verrast door de luxe en compleetheid van de auto! En ben super tevreden met mijn Aygo !!

Service
Van Zuilen (Cuijk)
31-05-2017
9

Alles is prima, op de leenfiets na

Service
Dhr School (Mill)
31-05-2017
10

netjes gewerkt tot tevredenheid van mij

Verkoop
wendy gerrits (cuijk)
31-05-2017
9

zeer vriendelijk, sociaal en meegaand

Service
Bas Pas
31-05-2017
10

Service is meer dan uitstekend. Wachttijd tot minimum beperkt.
Ambiance wachtruimte aangenaam

Verkoop
Wiel van Daal (Haps)
31-05-2017
10

Correcte ontvangst met goed advies en duidelijke uitleg van de verkoper. Direct een duidelijke en begrijpelijke offerte die ook nog eens werd besproken.

Service
Anoniem
31-05-2017
9

Aardig en service gericht personeel, een mooie groene plant in de receptie en showroom zou wel gezelliger staan.

Service
Jacques van den Heuij (Boxmeer)
24-05-2017
9

Klantvriendelijk, snel, allesvolgends afspraak,lekker koffie

Service
e.w.j. Gensen (Nijmegen)
24-05-2017
8

altijd goed geholpen en op de hoogte gehouden.

Service
Anoniem
24-05-2017
8

Goed , deskundig, eerlijk advies. Vriendelijk contact. Prima garage.

Service
Gerry Roelofs (cuijk)
24-05-2017
9

Goede service en prettig zaken doen

Verkoop
Anoniem
23-05-2017
9

Zolang ik Toyota rijd had en heb ik een goede verstandhouding evenals met de vorige eigenaar van deze garage.

Service
Anoniem
22-05-2017
9

Kom er al jaren nooit geen problemen .

Verkoop
Greet en Jan-Willem van Til (Herveld)
18-05-2017
9

We zijn zeer tevreden met onze nieuwe Aygo en de afhandeling tijdens de verkoop er van, opmerkelijk was dat de verkoop tijdens afwezigheid van de verkoper volledig overgenomen werd door de bedrijfsmanager onze dank hiervoor.

Service
Dhr. A. de Groot (Nijmegen)
17-05-2017
9

Rijden met het gevoel dat je van huis naar thuis gaat (dus je thuis voelen)terwijl je auto behandeld word lees jij je krantje met een lekkere kop koffie.

Service
Dhr.G.van de Wiel (Wanroij)
10-05-2017
10

De omgang met hetpersoneel is heel toegankelijk.

Service
Cor Teunissen (Wijchen)
03-05-2017
9

Werkzaamheden correct uitgevoerd en goede nazorg.

Service
E. Van Workum (Nijmegen)
03-05-2017
10

Vriendelijk en behulpzaam

Service
Anoniem
28-04-2017
10

Dealer is een prima garagebedrijf met vakkundig en behulpzaam personeel

Service
Maurice
20-04-2017
10

Het personeel is vriendelijk, komt de afspraken na. De mensen denken met je mee en de service is prima. Je voelt je hier echt klant!

Service
Lydia Hommes
20-04-2017
10

Altijd dezelfde gezichten, zeer vriendelijk personeel en goede service.

Service
Anoniem
19-04-2017
8

goede service en een vlotte afhandeling!

Service
Anoniem
19-04-2017
9

Nogmaals goed vakmanschap,
Zeer attent.
Alles volgens afspraak

Service
A.J.W.M. Sap (Boxmeer)
19-04-2017
10

betrouwbaar en komen hun afspraken na.

Service
Etty Pot (Nijmegen)
19-04-2017
10

Duidelijke, vriendelijke en correcte behandeling

Verkoop
Anoniem
12-04-2017
9

klantvriendelijk deskundig en betrouwbaar

Service
John van den heuvel (Mill)
12-04-2017
8

Gewoon tevreden.

Verkoop
Anoniem
12-04-2017
9

klantvriendelijk behulpzaam

Service
J.Th.Ermers (Vianen)
12-04-2017
10

Ik ben zeer tevreden

Verkoop
Marian Kroeskop (Berg en Dal)
12-04-2017
10

Beschaafd, vriendelijk, goed uitleggend, bereid tot vragen beantwoorden, luisterend naar wensen, en zorgen dat die uitkomen, goede prijsafspraken, instructieve proefrit met uitleg, kortom meer dan tevreden!!!

Service
Eugene Kiepe (Cuijk)
12-04-2017
6

Ik word bij Oostendorp prima geholpen. Ik ben echter wel geschrokken van de prijs van € 87,- die ik moest betalen voor het verwisselen van 2 koplamplampjes en 1 kentekenplaat lampje....

Service
Anoniem
06-04-2017
8

Personeel is altijd ten opzichten van mij. correct.
Garage is niet ver van mijn woonplaats.

Service
Dhr. Jan Stolk (Wijchen)
05-04-2017
9

Voel mijn als klant daar zeer thuis, kom er al jaren, ben daar geen nummer!,,

Service
H. Degen (Wijchen)
05-04-2017
10

Goede service en klant vriendelijk.

Service
Anoniem
05-04-2017
10

Goede en snelle service, heldere uitleg

Service
Anoniem
05-04-2017
9

Je word zeer goed ingeligd over de reparatie en verder word het goed afgehandeld ik ben zeer tevreden

Service
Piet van den Berg (Grave)
30-03-2017
10

Ik ben vanaf 1972 alleen maar Toyota rijder, als eerste bij de gebr. van den Bosch in Vianen/Cuijk en na de overname bij Oostendorp Cuijk. Bij beiden altijd correct behandeld en voel dat het betrouwbaar is.
Dus al 45 jaar Toyota rijder en steeds dezelfde dealer/garage trouw gebleven omdat ik daar steeds een goed gevoel heb en heb gehad.

Service
A. van den Bosch.
29-03-2017
10

Oostendorp Cuijk is een bedrijf waar goed opgeleid en vriendelijk personeel werkt.

Verkoop
Anoniem
29-03-2017
9

keurige informatie

Service
Dhr. Van Binsbergen (Arnhem)
23-03-2017
10

Mijn Verso diesel is weer tiptop in orde na de grote beurt bij deze dealer!!

Service
Anoniem
23-03-2017
10

Goede en tevreden resultaten

Service
Anoniem
23-03-2017
10

Wederom uiterst correct behandeld, werkzaamheden correct uitgevoerd en op de hoogte gehouden van de stand van zaken !

Service
Anoniem
23-03-2017
10

Goed overleg en toelichting op uit te voeren werkzaamheden

Verkoop
Anoniem
23-03-2017
9

Service/Professioneel

Service
Mevr. Dierkx (Nijmegen)
23-03-2017
10

betrouwbare service, goed onderhoud, duidelijke informatie, meedenken, niets te wensen over

Service
Anoniem
20-03-2017
10

Vriendelijk en professioneel en attent

Service
L van Kasteel (Grave)
16-03-2017
9

Vriendelijk en behulpzaam en vlotte afwerking, komen zelf met goede voorstellen

Service
Anoniem
08-03-2017
10

Ik ben er al jaren klant en ben er altijd correct behandeld zeer klantvriendelijk

Service
Eggenhuizen (Nijmegen)
08-03-2017
10

Goed en vriendelijk

Service
Anoniem
22-02-2017
9

Keurig bedrijf vriendelijk. .... de wachtruimte een hoekje in toonzaal is wat minder jammer

Service
Anoniem
22-02-2017
10

Zeer goede garage plus vakbekwaam personeel.

Verkoop
Pieter
21-02-2017
10

Klant vriedelijk en geode service.

Service
Anoniem
15-02-2017
10

klant vriendelijk gericht

Verkoop
Marion Evers (Nijmegen)
14-02-2017
10

Rustig eerlijk en vriendelijk...

Service
jan van Uhm (Mook)
14-02-2017
10

vriendelijk-correct-duidelijk.

Service
J. Kuenen (Cuijk)
21-12-2016
9

tevreden klant

Verkoop
R van Raay (Cuijk )
21-12-2016
10

Zeer klantvriendelijk ,behulpzaam kennis van zaken.een warm gevoel als je binnenkomt

Verkoop
Anoniem
14-12-2016
10

Klantvriendelijk, persoonlijk, nette service.

Verkoop
Prof. Dr. C.W.P.M. (Kees) Blom (Cuijk-Vianen NB)
09-12-2016
10

Uitstekende service en verkoopadvies. Ook aflevering en informatie over de nieuwe auto prima. Zeer tevreden en niets op aan te merken.

Verkoop
Toyota Auris (1.4 D4D)
09-12-2016
10

Klantvriendelijk, afspraken worden keurig nagekomen. Wederom is de auto schitterend uitgereikt, kreeg zelfs een bos bloemen!! Helemaal perfect.

Verkoop
Nico Jonker (Malden)
09-12-2016
10

Onze dealer is betrouwbaar, prettige benadering, duidelijke informatie, nooit problemen gehad

Verkoop
Anoniem
09-12-2016
10

Ik ben zeer tevreden over alles van deze dealer.

Service
Anoniem
23-11-2016
9

De dealer is zeer cliëntgericht. Afspraken worden goed vastgelegd en ook nagekomen. Bij vragen wordt een duidelijke uitleg verschaft.

Service
dhr. Jan Broeders (Cuijk)
16-11-2016
9

Persoonlijke benadering; correctheid in het houden van afspraken; klantgericht.

Service
Piet Manders (Afferden)
10-11-2016
9

Goeie service, aardige mensen en behulpzaam en netjes

Service
piet laurenssen (cuijk)
03-10-2016
10

tevredenheid

Service
Anoniem
26-09-2016
8

ik ben zeer tevreden omdat ik als klant behandeld wordt net en korect.

Service
Anoniem
21-09-2016
9

Goede kwaliteit en prima service

Service
Paul Wijdeveld (Reek)
21-09-2016
10

Goede communicatie.....leen auto....prijs opgave voorraf vind ik heel belangrijk.Ik wil financieel niet voor verrassingen komen te staan.Ik wil altijd inspraak en inzicht hebben in de te gedane werkzaamheden.En zeker nooit het gevoel hebben dat ik fin getild word.

Service
Anoniem
21-09-2016
9

goed en vriendelijk

Service
Anoniem
21-09-2016
9

Vriendelijk en correct! Voelde mij er goed bij,had er alle vertrouwen in!

Service
Anoniem
22-08-2016
9

Kom volgens mij al 10 jaar bij deze dealer en ben altijd vriendelijk geholpen. Als het druk is wordt er ruimte gemaakt voor urgente reparaties. Ze hebben kennis van de verschillende modellen en werkzaamheden worden efficient uitgevoerd (koppelingsplaat en drukgroep in slechts 5 uur!)

Service
Leo van Mil (W@inssen)
10-08-2016
9

omdat alles klopt

Service
Piet Kooijman (Cuijk)
10-08-2016
9

Je krijgt vooraf bericht dat onderhoudsbeurt nodig is. Goede voorlichting bij inleveren auto over werkzaamheden, kosten en duur van werkzaamheden. Zeer vriendelijke ontvangst, je voelt je thuis door persoonlijke benadering. Ze kennen je en dat geeft 'thuisgevoel'.

Service
Mevr. van Duren (Rijkevoort)
04-08-2016
10

klantvriendelijk en behulpzaam

Service
Anoniem
01-08-2016
10

Geen problemen

Service
Anoniem
28-07-2016
9

zeer klant vriendelijk, wanneer je net voor vertrek naar vakantiebestemming er achter komt dat er iets mis is in de versnellingsbak, maken ze ondanks alle drukte en planning tijd voor je!!
mannen klasse!!! bak is op tijd gerepareerd en kon met gerust hart vertrekken!!

Service
Miriam Donkers (Gennep)
27-07-2016
10

Perfecte service, aardige mensen. Mijn geliefde Previa is weer tip top in orde.

Service
Anoniem
27-07-2016
9

vriendelijk correct optijd enz.

Service
Anoniem
27-07-2016
10

Hele fijne deskundige garage. Ze denken met je mee en zijn vriendelijk.

Service
Anoniem
21-07-2016
8

Ik geef nooit cijfers hoger dan een 8.

Service
Nol de Groot (Nijmegen)
19-07-2016
9

In het verleden met de aankoop van een andere auto zijn wij altijd eruit gekomen ,en naar tevredenheid afgehandeld.

Service
Erno van Lieshout (Zeeland)
06-07-2016
10

Zoals gewend altijd, optijd en volgens afspraak uitgevoerd

Service
Anoniem
06-07-2016
10

Houden zich aan afspraken
Zeggen wat ze doen en doen wat ze zeggen

Verkoop
Aloys Thijssen (Wanroij)
22-06-2016
10

Ik werd vriendelijk en correct ontvangen bij ons eerste bezoek en uitstekend voorgelicht over het hybride rijden en de daaraan verbonden voordelen en werden mij de aanwezige auto's getoond. Er waren enkele actiemodellen in zeer luxe uitvoeringen.
Eén er van is het tijdens ons eerste bezoek geworden. Tot nu toe naar onze volle tevredenheid.

Service
Paul Kater (Cuijk)
22-06-2016
10

Toyota Cuijk is een bedrijf waar klantvriendelijkheid en -tevredenheid hoog in het vaandel staat. Ik heb er nog nooit enig probleem meegemaakt.

Service
Henk van tent (Groesbeek )
22-06-2016
10

Goede service en zeer vriendelijke ontvangst

Service
Hendriks (cuijk)
15-06-2016
8

Is gewoon goed

Service
Anoniem
10-06-2016
7

dat er dingen waren die ik niet verwacht had dus toen was het best wel duur

Service
Anoniem
02-06-2016
10

Prettige manier van communiceren, persoonlijke benadering en duidelijk wat betreft afspraken

Service
ML sCHOOL (Mill)
01-06-2016
10

Ik heb nergens iets op aan te merken

Verkoop
Jcm halder (Elsendorp)
01-06-2016
10

Goede ontvangst en staat klaar voor de klant

Service
Anoniem
25-05-2016
10

Behulpzaam, duidelijk personeel en altijd een TOP auto mee naar huis waar met veel plezier mee gereden kan worden.

Service
A.H.M. Smetsers (Wijchen)
24-05-2016
10

Een zeer nette uitstraling

Service
Anoniem
20-05-2016
10

Rijdt al vanaf eind 1971 Toyota en altijd tot volle tevredenheid bij de dealer gekocht, ingeruild en in volledig onderhoud gehad. Deskundig , persoonlijk en prettig contact, korte lijn. Eventueel tijdens onderhoudsbeurt geconstateerde gebreken of ter voorkoming van defecten worden in overleg hersteld. Zeer deskundig, vertrouwd en prettig advies/contact van/met de dealer.

Service
G van Elst (Ottersum)
18-05-2016
9

ik ben zeer tevreden over Oostendorp Cuyk

Service
Rinus (Wijchen)
11-05-2016
8

Omdat het een goede garage is

Verkoop
B. Cornelissen (Grave )
11-05-2016
9

De aankoop van mijn eerdere auto was ook bij Oostendorp maar door omstandigheden heb ik er nooit in kunnen rijden. Ik heb deze moeten verkopen en ben het bedrijf een jaar later trouw gebleven door mijn nieuwe auto ook daar te kopen. Ze waren heel begripvol over mijn eerdere pech en boden me een deal aan waarmee ik niet veel meer geld kwijt was dan eerder.

Service
Dhr. Poels (Escharen)
11-05-2016
9

Prettige medewerkers komen afspraak goed na,en als er tijdens het onderhoud toch een extra reparatie nodig is wordt dit vooraf met je besproken .(was bij deze beurt niet het geval)

Service
l. ten have-eigenhuijsen (beuningen)
11-05-2016
10

wij zijn zeer tevreden over de dealer, vriendelijk personeel, uitstekende dealer

Service
Anoniem
11-05-2016
10

daar ik een goede uitleg heb gekregen en netjes ben behandeld

Service
Els van Workum (Nijmegen )
11-05-2016
10

Betrouwbaar , correct , vriendelijk , nooit geen problemen gehad in alle jaren dat ik daar en voorheen mijn man daar kom

Verkoop
Cees van den Heuvel (Wijchen)
11-05-2016
10

Klantgericht, maar ook klantvriendelijk

Service
Thea van Roij-Noij (Beers)
11-05-2016
10

Correcte en vriendelijke behandeling

Service
Anoniem
06-05-2016
9

Wordt altijd zeer correct behandeld. Gemaakte ( prijs-) afspraken worden altijd nagekomen. Onderhoud of reparaties worden altijd op de afgesproken tijden uitgevoerd en de tijdsduur hiervoor klopt ook met de vooraf afgegeven tijdsduur. Onderhoud en reparaties worden correct uitgevoerd. Mocht er tijdens een onderhoudsbeurt geconstateerd worden dat iets niet 100 % meer in orde is dan wordt hierover direct goed gecommuniceerd en tevens vermeld welke de eventuele meerkosten bedragen.

Verkoop
Jan Peterse (Tilburg)
06-05-2016
10

Prima persoonlijke benadering / Duidelijke uitleg / Gemoedelijke sfeer.

Service
André Geelhoed
04-05-2016
9

in alles goed en binnen de afgesproken tijd gereed en volledig toelichting betreffende onderhoud en de extra werkzaamheden.

Service
Roel van der Palen (Gennep)
04-05-2016
9

Zeer tevreden met de onderhoudsbeurt en de geboden service

Service
Cor Teunissen (Wijchen)
29-04-2016
9

Ben altijd zeer goed geholpen.
Alles is volgens afspraak geregeld.

Service
Anoniem
29-04-2016
10

alles is perfect geregeld.

Service
Anoniem
26-04-2016
9

klantvriendelijk,tevreden

Verkoop
J. Ouwens (Grave, NBr)
25-04-2016
10

Zeer duidelijke uitleg van de verkoper en het benoemen van alle voordelen van de auto en last but not least, zeer vriendelijk en VOORAL niet opdringerige behandeling.

Service
Anoniem
22-04-2016
9

Deskundigheid,groot vertrouwen in personeel en klantvriendelijkheid.

Service
Henk kuijpers (Grave)
20-04-2016
10

De mensen zijn altijd vriendelijk en wordt altijd goed gehopen

Service
ca ter beeke (nijmegen)
20-04-2016
9

met de prijs is nog wat te regelen soms kan het duurde uit vallen dan mag je wat de betaling wat regelen dat is geweldig. bedanht al vast.

Service
Mevrouw Rika Dierkx (Nijmegen)
20-04-2016
10

goede en prettige service; duidelijke communicatie over de nodige werkzaamheden en hun kosten; prettige sfeer; controles, onderhoud en reparaties naar tevredenheid

Service
Hans Kloosterman (Boxmeer)
20-04-2016
10

uitstekende behandeling bij afleveren en ophalen auto, ook onderhoud goed verricht

Service
Mevr. M. Baas (Cuijk)
18-04-2016
9

ik vind de dealer betrouwbaar. ze komen hun gemaakte afspraken keurig netjes na.

Service
Anoniem
18-04-2016
9

goed en deskundig behandeld

Service
koos Peters (Mill)
14-04-2016
8

Zeer tevreden over de afhandeling!

Service
Marian Doensen (Purmerend )
14-04-2016
10

Omdat ik dik tevreden ben. Zeer vriendelijk, bekwaam en service gericht personeel.

Service
J. Heger (Nijmegen)
14-04-2016
9

Het is een prettige garage, die hun zaakjes goed voor elkaar hebben en waar je vriendelijk ontvangen en vakkundig geholpen wordt.

Verkoop
Jan van Es (st. gathaa)
13-04-2016
10

prima behandeling alles volgens afspraak zeer tevreden

Service
Th v Schaijk (Middelaar)
06-04-2016
10

Omdat deze dealer precies bij mij past en zijn allemaal even vriendelijk.

Service
Peter Tychon (Wijchen)
06-04-2016
9

Ze zijn goed als garage. Ze zijn altijd aardig en vriendelijk.

Verkoop
Anoniem
31-03-2016
10

Vriendelijk en duidelijk in wat je kunt verwachten! Erg prettig!

Service
Anoniem
30-03-2016
8

Content met compleet aanbod incl schadeafhandeling en verzekering

Service
Anoniem
30-03-2016
9

Ben erg tevreden over de vakkundige medewerkers in de werkplaats en de service-gerichte bejegening van het bedrijf, zowel bij de receptie als in de showroom

Service
Th. Jacobs (Cuijk)
24-03-2016
10

Om dat ik keurig en correct te woord gestaan wordt . en bij afwijkende bijzonderheden aan de auto eerst gebeld wordt of dat het vervangen of uit gevoerd mag worden.

Service
Anoniem
24-03-2016
9

Fijn mailcontact als we vragen hebben. Vriendelijke en respectvolle behandeling bij balie. Helderheid over prijs en werkzaamheden. Vriendelijke telefonische herinnering voor onderhoud. Prettig om zelf onderhoudsdag en -tijd in te boeken via site. Perfecte tijdsplanning. Leenfiets of mogelijkheid om afgezet te worden. Auto rijdt altijd perfect.

Service
Jo Roelofs (Grave)
24-03-2016
8

goede service.

Service
G van den Hoogen (Beers)
23-03-2016
9

Omdat ik zeer tevreden ben.

Service
Henny Degen (Wijchen)
23-03-2016
10

Klant vriendelijk goede service

Service
Anoniem
23-03-2016
8

zeer tevreden over service, receptie, werkzaamheden en duidelijkheid

Service
Anoniem
23-03-2016
10

Vriendelijk ontvangst, goede hulp.
mee denkend personeel.
geen vraag is te veel.
Je word er zeer goed geholpen.

Service
Anoniem
23-03-2016
9

Ik ben altijd tevreden over deze dealer. De uitleg is helder, de service is goed. Je hebt echt het idee dat er goed voor je auto gezorgd wordt.

Service
Anoniem
23-03-2016
9

Afspraak is afspraak.
Tijd verzetten, mits van te voren aangevraagd, geen probleem.
Aan de balie worden kortingsbonnen gevraagd.
Kortingen, die en controle beurt zijn in begrepen, worden teruggegeven.
Uitleg wordt correct gegeven.
Vragen duidelijk beantwoord.

Service
Anoniem
16-03-2016
9

Correcte mensen en hun vakkundigheid stelt je gerust

Service
Anoniem
16-03-2016
9

Simpelweg volledig naar tevredenheid geholpen.

Service
Dhr. G Witsiers (Nijmegen)
09-03-2016
9

Betrouwbaar personeel en goede service.

Verkoop
Dorien Dijkstra-Gerrits (Zetten)
09-03-2016
10

betrouwbaarheid en perfecte service

Service
Anoniem
09-03-2016
10

betrouwbaar en kundig

Service
Anoniem
07-03-2016
10

Pr[ma garage, het geeft een vertrouwd gevoel om je auto bij de dealer in onderhoud te hebben.

Service
Anoniem
07-03-2016
10

Altijd vriendelijk en behulpzaam personeel en er wordt goede kwaliteit geleverd

Service
Mevr T. Smals-Vermeulen (Milsbeek)
29-02-2016
10

ben zeer tevreden met de proactieve en service gerichte instelling

Service
Antoon Langeveld (Vianen.nb)
24-02-2016
9

Het personeel is klant vriendelijk gericht.

Service
leny van de bund (grave)
24-02-2016
9

omdat ik zeer tevreden ben over alles.

Verkoop
Anoniem
12-02-2016
10

Compleet tevreden.

Service
Pieter j jansen (Boxmeer)
10-02-2016
8

Correcte receptie en service verlening.

Verkoop
Anoniem
10-02-2016
10

Wij zijn heel klantvriendelijk geholpen.

Service
Anoniem
10-02-2016
10

Zeer tevreden correcte info en prettig in omgang. Beleefd, vriendelijk en begripvol

Service
Anoniem
10-02-2016